Hållbar framtid

Hållbar framtid

Vi blir mer och mer miljömedvetna och vill minska våra klimatavtryck för att skapa förutsättningar för en hållbar framtid för kommande generationer också. Att flyga till avlägsna länder kanske blir en ”once in a lifetime-upplevelse” i framtiden…kanske…?

Natur och kultur

Svemestring och hemestring var en trend på uppgång redan innan coronapandemin bröt ut och just nu är det vår enda möjlighet att semestra på. Men kanske är det inte så tokigt ändå? Vi börjar se på vår hembygd med nya ögon samtidigt som vår natur och kultur blir intressantare att upptäcka än någonsin.

Allt har skakats om i grunden av pågående coronakris. Det vi tidigare har tagit för givet är inte lika självklart längre utan det lilla enkla blir helt plötsligt lockande och vi omvärderar vad som verkligen är viktigt för oss.

Berätta historien

GeoStory förmedlar historier om platsen användaren befinner sig på och på så sätt vill vi hjälpa användaren att upptäcka det unika med just din hembygd på ett spännande och intressant sätt. Vår utgångspunkt är platsens kulturhistoria eftersom att allt har sitt ursprung i vår natur och kultur.

Vi jobbar för fullt med våra piloter i Norrtälje-Roslagen och på Medevi Brunn. Vi vill fylla på med historier om flera platser i vårt avlånga land. Kontakta oss om ni vill berätta historien om er hembygd genom GeoStory!

Kontakta oss

152 kommentarer på “Hållbar framtid

Lämna en kommentar