Beskrivning

Välkommen till turistbyrån i Norrtälje! Vi hjälper dig med allt du behöver veta för att få en fin vistelse i Roslagen. Turistbyrån i Norrtälje är centralt belägen och vi kan hjälpa dig med broschyrer från regionen och övriga Sverige. Vi erbjuder även kartor, gästdator, souvenirer, vykort och biljetter till evenemang, samt tidtabeller till buss och båt.

Heritage Hunter

Första upptäckare
Blabla
Scout (0)
1
Nuvarande väktare
S12
Expeditionsledare (8266)
42
Ladda ner appen och erövra platsen
Ladda ner

Fler platser i närheten

Geocultural data Norrtälje

Röse (47)

Röse?, 9 m diam och 0,7 m h. Delvis övermossad fyllning av 0,3-0,6m st stenar. Kantkedja?, 0,3-0,4 m h av […]

Geostory Norrtälje

Färghandlare Nordströms museum

Målargesällen Carl Axel Nordström kom på 1800-talet till Norrtälje. Där fann han den unga Julia Ekman. De gifte sig och […]

Geostory Norrtälje

Norrtälje kyrka

Vid första hälften av 1600-talet bildade de tre byarna Backa, Tälje och Näset en fiske- och handelsplats vid Norrtäljeåns mynning. […]

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontributör

Norrtälje museer

Norrtälje museer, som ska vara en resurs för att stötta och främja arbetet med kulturarv i hela kommunen. Organisationen utgörs hittills av ett samarbete mellan Norrtälje kommun och fyra museistiftelser – Stiftelsen Roslagsmuseet, Stiftelsen Motorfabriken Pythagoras, Axel, Julia och Torsten Nordströms stiftelse samt Stiftelsen Bertil Carlqvists museum.

Lyssna mer!

Ladda ner appen, besök platsen och lyssna till hela berättelsen

2 kommentarer på “Norrtälje Turistbyrå

  1. Sidan är under all kritik och lämnar ingen information vare sig om cykelleder, boende, eller utflykter eller annan information av vikt för turistande i kommunen.

    1. Hej Christian!
      Jag tror kanske du har missuppfattat sidans syfte, Det är ingen sida för turistinformation utan ett nytt sätt att ta del av vår kulturhistoria genom guider och spelet Heritage Hunter.
      Mvh
      Jens

Lämna en kommentar