Vår första release

Vår första release

Idag är en stor dag för oss som arbetar med GeoStory. Jens Engelbrecht har ganska länge på sin lediga tid jobbat med appen GeoStory. För ett drygt år sedan anslöt Emelie Gemzell som webbkommunikatör och marknadskoordinator. Sedan några månader har även webbutvecklaren Christofer Jadelius jobbat intensivt tillsammans med oss. Nu har vi nått en milstolpe med en första riktig release av appen!

Vårt första samarbete blir med den sympatiske och kunnige Norrtäljeprofilen Michael Blum. Ni som känner och gillar Micke och hans underhållande Roslagshistorier får gärna gå med i Facebookgruppen ”Historier om Roslagen med Michael Blum” och bidra med inlägg och kommentera.

Det finns än så länge bara inlästa historier i Norrtälje och Medevi men GeoStory är också uppkopplad mot öppen data från Riksantikvarieämbetet (Ksam), musik från Musikverket m.m m.m.

Vi har mycket på gång som vi vill göra och som kommer att komma i nya releaser men detta är en början.

Hoppas att ni vill ladda ner GeoStory och bege er ut för att prova appen. Ni måste besöka platsen berättelserna handlar om för att lyssna till historierna i sin helhet. Vi tar tacksamt emot er feedback på vad som är bra och vad som kan bli bättre. Det är ju en första release så ni får ha lite överseende med barnsjukdomar

23 kommentarer på “Vår första release

Lämna en kommentar